ВИДЕО: Храбар Србин убил мечка која го нападнала

Во Србија овчар со помош на секира совладал мечка која сакала да го нападне неговото стадо овци. Чртириесет и осумгодишниот овчар Блажо Грковиќ преживеал, додека ѕверот ја немал таа среќа, пренесуваат српските медиуми.

најчитано сега