Македонските и француските бизнисмени ќе седнат на иста маса

Во Француската Резиденција во Скопје денеска ќе се одржи Француско-македонски бизнис форум на тема „Економската дипломатија во служба на француските и македонските претпријатија“.

Пред француските и македонските стопанственици ќе се обрати амбасадорката Лоренс Оер.

На форумот е најавено и присуството на Ален Ришар, специјален претставник на министерот за надворешни работи надлежен за Западен Балкан.

24.10.2013 - 09:24
Фото: 
Канал 5

најчитано сега