Од денеска експозитура на Охридска Банка и во Бунарџик

Денеска, во Технолошко-индустриската развојна зона Скопје 1, во општина Илинден, ќе биде отворена експозитура на Охридска Банка.

На свеченото отворање ќе се обратат вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески, и претседателот на Управен одбор на Охридска Банка, Јитка Пантучкова. Свое обраќање во ТИРЗ позната и како Бунарџик, ќе има и директорот на Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони, Виктор Мизо.

30.09.2013 - 08:33

најчитано сега