Барате работа? - Пекабеско нуди вработување

Производителот на сувомесни производи и трговец на големо  со прехрамбени производи ПЕКАБЕСКО АД заради формирање на тим за изградба на нов Производствен погон со дистрибутивни складишта, Ви нуди слободни работни позиции:
 
ЕЛЕКТРОТЕХНИЧАР – СМЕР – АВТОМАТИКА/ ЕНЕРГЕТИКА
  • Средна стручна подготовка – електротехничар – автоматика/енергетика
  • Со најмалку 2 години работно искуство во струката
  • Возачка дозвола
  • Познавање на англиски јазик се смета за предност
  • Компјутерски вештини (MS-Office, Internet, Windows)
  • Комуникативност
  • Трудољубивост и волја за работа
  • Способност за тимска работа
 
 
Испратете го вашето CV ( молба ) na e-mail: pravna@pekabesko.com.mk
 
Апликациите да се достават заклучно со 30.09.2013 година.
Ќе бидат контактирани кандидатите кои ги задоволуваат критериумите.
23.09.2013 - 21:47

најчитано сега