ФОТО: Ова е најинвентивното име меѓу македонските сајтови

 

 

 

 

 

 

 

Во морето сајтови со секаква содржина кои ги има во Македонија, еден сајт навистина ни го привлече вниманието.

Се работи за сајтот Сакашшвалер.ком.

 

 

најчитано сега