ВИДЕО: Дознајте кој се крие зад бројот 223-305

Евергринот отпеан од Драган Мијалковски, 223-305, не остава едно семејство на мира бидејќи нивниот телефон кој го има тој број постојано ѕвони. 

Истиот тој број 223305, бил и изненадување-подарок од Дарко Малетиќ за сопругата Кате.

Бекстејџ дознава кој се крие зад овој број.

најчитано сега