Горан Пандев дополнително ќе вложува во фудбалот во Македонија

Денеска македонскиот репрезентативец Горан Пандев оствари средба со директорот на АМС, Александар Пујовски.

Средбата е резултат на повеќенеделните разговори од двете страни. Пандев денеска ја изложи својата идеја за Фудбалската академија – Пандев која е сопствен влог на Горан.

Се работи за дополнителна  инвестиција која квалитативно ќе ја надополни академијата, а со тоа и  фудбалскиот спорт во Република Македонија.

ФОТО: 24 фудбал

најчитано сега