Ова е среќа: Србин паднал на височина од 10 метри - поминал без гребнатина

25-годишно момче од Белград вчера имал навистина многу среќа бидејќи преживеал пад од 10 метри, а не се здобил ни со тешки повреди.

Се работи за 25-годишно момче кое било премногу пијано, па во ваква состојба паднал во шума и се тркалал 10 метри околу 30 минути по полноќ.

Тој веднаш бил пренесен во Ургентниот центар во Белград иако на себе немал видливи повреди.

најчитано сега