Во Скопје велосипед ќе може да се изнајми само уште утре

Скопските велосипеди ќе може да се изнајмуваат уште само утре. Од Градски паркинг Скопје, кои се задолжени за изнајмување на велосипедите велат дека од утре завршува сезоната и дека во текот на зимата, велосипеди нема да се изнајмуваат.

30.10.2013 - 11:06

најчитано сега