ФОТО: Ова е девојката која ја претепа Ана Николиќ

 

Одморот на Ана Николиќ во Црна Гора оваа недела заврши фатално, бидејќи ја претепа девојката на албанскиот бизнисмен Ќазим Османи поради сомнеж дека се гледа со нејзиното момче.

најчитано сега