Карпош задутре без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје ги известува граѓаните  дека задутре без електрична енергија ќе останат неколку улици од Карпош.

Во периодот од 09.30 до 15.30 часот, корисниците од булеварот Партизански Одреди одзграда број 109. во Карпош ќе бидат без струја.

Потоа, во периодот од 08.00 до 14.00 часот, корисниците од улицата Никола Русински, и дел од Тинекс до Поштата ќе останат без струја.

 

Исто така, во периодот од 11.00 до 15.30 часот, дел од корисниците од улица Копачка  во Карпош ќе бидат без струја.

ФОТО: Лидер

15:17

најчитано сега