Големиот брат: Славко 'ја ќари' Ава (ВИДЕО)

 

Големиот брат им даде специјална задача на своите станари. Тие имаа состанци, а на Ава и се погоди Славко. Таа остана без зборови од неговите романтични изјави. Па, погледнете што се случуваше во Куќата на големиот брат.

најчитано сега