ВИДЕО: Македонската евровизиска песна препеана на Арапски

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Младото момче Ахмадо Делремо ја препеа македонската евровизиска песна Пред да се раздени на арапски јазик со што ја изрази поддршката за нашите натпреварувачи кои ќе не претстават на Евровизија 2013.

најчитано сега