ФОТО: Која е девојката со најголеми усни на светот

 

Жената која што има најголеми усни на светот се вика Кристина Реи. Нејзин сон отсекогаш било да има усни како на Џесика Рабит, лик од цртаните филмови. Сега со неколкуте пластични операции, на дваесет и четири годишната девојка и се остварил сонот да ги има најголемите усни на светот. 

ФОТО: Плус инфо

најчитано сега