ВИДЕО: Сораја и Жељко ќе ги глумат Сенди и Дени

 

Сораја и Жељко ќе ги толкуваат улогите на Сенди и Дени. Ова беше донесено на драмскиот колегиум. Сепак Ава за Сораја изјаваи дека таа треба да биде срамежлива, и да има нежни црти на лицето, нешто што таа не го поседува.

 

 

најчитано сега