Андовски во инспекција на штипската Клиничка болница

 Заменик министерот за здравство Јовица Андовски денеска ќе ја посети Клиничката болница во Штип.

За време на посетата Андовски ќе се информира за спроведувањето на поголем број активности кои се во тек, во насока на унапредување на здравстевната дејност во оваа ЈЗУ.

најчитано сега