ВИДЕО: Би се возеле ли на најголемиот велосипед на светот?

 

 Ричи Тримбл успеал да го создаде најголемиот велосипед на светот висок 4,5 метри. Истиот му било потребно да го направи 12 часа, а го направил од еден обичен велоспиед со неколку дополнителни шипки и цевки. Се одлучил да го покаже возејќи го низ улиците на Лос Анџелес, но нема повторно да го вози, поради ризикот и опасноста кон останатите луѓе кои биле во близина.  

најчитано сега