Насилници од Куманово со ремен претепале двајца малолетници

Неколку малолетници од Куманово со ремен претепале свои врсници.

Се работи за 16-годишните Н.И.  Е.Д. и Ќ.А. како и 15-годишниот А.Б. кои на „Плоштад Нова Југославија“ претепале 14-годишен малолетник и неговиот другар.

Насилниците со ремен го удирале малолетникот по главата.

најчитано сега