ВИДЕО: Основци направија промотивно видео за убавините на Македонија

Учениците Снежана Бошевска, Петре Костов, Анита Мирчева и Павлина Харалампиева од основното училиште Свети Кирил и Методиј од Велес направија прекрасно промотивно видео од фотографии туристичките атракции во Македонија. 

Браво за овие дечиња!

ВИДЕО: Засе.мк

најчитано сега