Заев слави 20 години од матура

 

Струмичкиот градоначалник и престседател на СДСМ, Зоран Заев, денеска прославува 20 години од неговата матура, објавува Тв Вис. Заев го заврши своето средно образование во струмичката гимназија “Јане Сандански“,

Според ТВ Вис, поранешните соучченици одржале класен час на кој се потсетиле на средношколските денови. Вечерва продолжува нивната забава со традиционолен матурски хепенинг.

најчитано сега