ВИДЕО: Вонземјани ја посетија Србија?

Во поле со пченка близу Панчево утрово е виден необјаснив феномен. Голем натпис XXL е испишан на полето со житни култури. 

Се работи за село кое е оддалечено 40 километри од Панчево каде селаните велат дека слични чудни и необјасниви феномени виделе и претходно во ова село.

На полето се собраа голем број граѓани и вчудоневидени гледаа во натписот XXL за кој никој не знае кој го направил.

Што сакале посетителите да кажат со оваа порака останува сеуште неразјаснето.

ВИДЕО: Телеграф

најчитано сега