Неколку скопски населби утре без струја

 

 

Утре неколку скопски населби ќе останат без струја.

Вo време од 14:30 до 15:30 часот дел од потрошувачите од ул. Сливовска во општина Ѓорче Петров ќе немаат струја, а од 09:00 до 13:00 часот дел од потрошувачите од ул. Васил Ѓоргов околу бр. 4 и дел од ул. Миле Поп Јорданов во општина Центар и општина Карпош.

Во период од 09:00 до 13:30 часот дел од потрошувачите од Бул. Митрополит Теодосиј Гологанов во општина Центар и општина Карпош.

 

Во време од 09:00 до 15:30 часот дел од потрошувачите од ул. Теодосиј Синаитски во општина Карпош.

ФОТО: Дневник 

најчитано сега