ВИДЕО: Американска раперка снимаше спот на плоштадот во Скопје

Американската раперка Кола Де го одбра Скопје како локација за снимање на својот најнов видео-запис.

Видео записот е снимен на плоштадот во Скопје.

 

23.09.2013 - 15:19

најчитано сега