Вооружени разбојници ја ограбија "Макпетрол" на патот Скопје-Куманово

Вчера вечерта во 23:30 часот, на автопатот Скопје-Куманово кај село Дељадровце, две маскирани лица влегле во  бензинската пумпа на  „Макпетрол“ и со закана со пиштол извршиле разбојништво над вработениот.

Крадците успеале да украдат околу 40.000 денари од дневниот промет.

Полицијата презема мерки за откривање на сторителите.

 

најчитано сега