ФОТО: Елегантни и сериозни на црвениот тепих - Сашко Коцев и Смилјана се појавија на отворањето на „Браќа Манаки“

И Сашко Коцев вчера зачекори на црвениот тепих на отворањето на фестивалот „Браќа Манаки“. Познатиот актер го придружуваше неговата сопруга Смилјана.

 

15.09.2013 - 14:18
Фото: 
ФОТО: Д. МИТРЕСКИ (Вечер)

најчитано сега