ВИДЕО: Вози мотор без кацига со брзина од 240 километри на час

На Youtube се појави снимка каде момче вози мотор со брзина од 240 km/h и притоа не носи кацига. 

Погледнете го ова лудо момче...

12.09.2013 - 11:19

најчитано сега