Побарал плата - останал без прсти

Вистински хорор ја потресе Полска.  23-годишно момче кое од својот шеф побарало да му ги исплати заостанатите плати, остана без прсти.

За жал, бидејќи работодавецот го одбил младото момче, тоа се заканило дека ќе поднесе тужба, па завршило во шума каде му отсекле четири прсти од раката и го боделе со нож. 

Кога момчето некако успеало да се спаси и да излезе од шумата, случајните минувачи веднаш му помогнале откако го виделе облеан во крв и го однеле во болница.

 

06.09.2013 - 09:30

најчитано сега