Црна Гора загуби од Летонија

Летонија ја победи Црна Гора со 83:82.

Црногорците денеска изгубија на ист начин на каков ние изгубивме вчера.

Sега Летонија има две победи и изби на првото место во нашата група.

05.09.2013 - 16:38

најчитано сега