Законите за медиумите повторно ќе ги вжештат пратениците

Собраниската Законодавно-правна комисија денеска на седница ќе ги разгледа Предлог законот за медиуми и Предлог законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, двата во второ читање.

На дневен ред на седницата е и Предлог-закон за изменување и дополнување на Законот за сигурност во железничкиот систем во прво читање.

23.08.2013 - 08:28

најчитано сега