Неколку скопски улици утре без електрична енергија

Утре дел од скопските населби ќе останат без електрична енергија.

Во период од 13 до 14 часот и 30 минути без струја ќе останат корисниците од улицата Ристо Равановски.  Потоа, во период од 15 до 15 часот и 30 минути дел од улицата Никола Русински ќе биде без електрична енергија. 

Од 08.30 до 15.30 потрошувачите од селото Блаце исто така ќе бидат без струја.

ФОТО: А1.он

 

 

 

12:02

најчитано сега