ВИДЕО: Невеста со 80 деверици на свадба!

26-годишната Кејти Далбу  имаше 80 деверици на својата свадба со пожарникарот Норман Гуч.

Девериците се нејзини студенти од „Katie’s Boogie Shoes Dance Academy“, три снаи, внуци, братучеди и најдобри пријателки и сите биле облечени во идентични фустани.

Погледнете...

10:54

најчитано сега