На местото на McDonald's доаѓа грчки бренд од фаст фуд индустријата

Рестораните на McDonald’s во Македонија, ќе станат сендвичарница на грчкиот бренд Goody’s – јавува zase.mk повикувајќи се на извори во фирмата која ја поседуваше франшизата за McDonald’s.  Порталот не објавува повеќе информации освен дека се очекува ребрендирањето да започне во скоро време.

12.08.2013 - 22:57

најчитано сега