Јанкулоска во “инспекција“ на дебарската Полициска станица

Министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска денеска ќе ја посети Полициската станица Дебар.

На средбата со раководниот кадар Јанкулоска ќе се информира за безбедносната ситуација на подрачјето кое го покрива станицата и состојбата со криумчарењето по реализирањето на акцијата под оперативно име „Милка”. 

најчитано сега