ФОТО: "Менувам бубрег за БМВ или Мерцедес"

На босанска страница за огласи се појави еден необичен оглас во кој Босанец го продава својот бубрег во замена за автомобил марка Мерцедес или БМВ.

Човекот кој го пуштил огласот вели дека неговиот бубрег е половен и дека ќе биде и бесплатно доставен.

ФОТО: Курир.рс

10:23

најчитано сега