ВИДЕО: Мачка како домашна помошничка - еве зошто видеово за два дена има преку 2 милиони прегледи

Видеово за само два дена има преку 2 милиони прегледи на Јутјуб, а еве и зошто...мачево е права домашна помошничка...

10:14

најчитано сега