ВИДЕО: Погледнете каква забава нуди скопскиот Аква парк

Деновиве на Јутјуб се појави промотивно видео за скопскиот Аква парк, новото место за забава и уживање на граѓаните.

Влезницата чини 300 денари, додека влезот за дечињата до 4 години е бесплатен.

Погледнете каква забава нуди скопскиот Аква Парк....

10:57

најчитано сега