Нов пожар - гори шумата над Скопје

Вечерва нешто по 21 часот избил шумски пожар во шумата меѓу селата Ласкарци и Буковиќ, над Скопје на патот кој од Ѓорче Петров води кон Тетово. Како што информира Центарот за управување со кризи, на лице место веднаш се упатиле екипи на противпожарната служба со неколку возила. Се уште не се знае о каков обем е шумскиот пожар.

05.08.2013 - 21:48

најчитано сега