Повеќе скопски населби утре без струја

Утре поради технички зафати во електродистрибутивната мрежа од 05:00 до 06:00 часот без струја ќе останат жителите од населбите Агино село, Маџари, Синѓелиќ Кванташки и Инџиково. Од 11:00 до 14:00 часот пак без електрично напојување ќе биде фурната Димико, додека од 09:30 до 12:00 часот без струја ќе бидат жителите кои живеат на улицата Скупи кај стариот Капдрм. Од 09:30 до 15:30 пак без струја ќе бидат жителите од село Копаница. 

 

 

      

најчитано сега