Жителите на Волково утре ќе бидат без струја

 

Утре од девет часот до дванаесет бе електрична енергија ќе останат корисниците од село Волково, односно жителите од улица број 35 и околните помали уички во општина Ѓорче Петров. Прекините ќе бидат поради реализација на инвестивионите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија на корисниците во овие региони.

ФОТО: Грид

најчитано сега