Аеродромци ќе газат по нов асфалт на улицата „Ангел Димовски“

Ивица Коневски и Коце Трајановски денеска ја пуштија во употреба новата улица „Ангел Димовски“ во населбата Стар Аеродром која се наоѓа во близина на поликлиниката „Јане Сандански“

Изградени се 12 сливници за одводнување на атмосферсакта вода, а за реконструкција на истата општина Аеродром одвои 8 милиони денари од буџетот. 

Градоначалникот Трајановски изјави дека овој проект се реализира во рекордно време со што, како што рече, се потврдува доброто работење на општината.

најчитано сега