Жителите на Радишани утре ќе бидат без струја

Од регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, известуваат дека утре во периодот од од 08.00 до 10.00 часот жителите на ул. АФЖ и ул. Ѓоре Ѓоревски во Радишани ќе останат без струја. Од 08:00 до 15:30 пак без електрично напојување ќе бидат и жителите од ул. Руѓер Бошковиќ, дел од ул.Бранислав Нушиќ и  дел од ул. Никола Тесла. Додека од 09.30 до 15.00 струја ќе немаат и дел од потрошувачите во с.Буковиќ.

 

          

најчитано сега