Падна договор меѓу Станија и Филип - Ќе имаат секс по излегувањето од Фарма (ВИДЕО)

 

Станија Добројевиќ и Филип Панојотовиќ, откриле во разговорот со Чемо дека ќе имаат секс кога ќе излезат од „Фарма“. Најпрво манекенот изјавил дека старлетатата пред влезот во шоуто бил несериозен и дека секоја вечер бил со друга девојка. Вљубената двојка се придлужи на новиот фармер Чемо, кој ги запрашал дали ќе имаат секс, на што Станија одговори:

„Не имавме секс, но ќе имаме штом излеземе одовде“, изјавила Станија која додала дека доколку Филип и таа останат сами во финалето, ќе имаат секс и во самото шоу. Станија истакна дека не имала секс со Филип поради камерите и хигиенските услови, затоа што како што вели после тоа не може да се истушира.  

 

најчитано сега