СДСМ денеска ќе го смени статутот на партијата

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија денеска ќе го одржи 15-от Конгрес на партијата во Скопје.

На Конгресот треба да биде донесен нов статут на партијата.

најчитано сега