ВИДЕО: Еве што мисли Весна Бејби за Андријана Алачки

 

Актерката Весна Бејби Петрушевска на стенд ап "Македонија" ја исмејуваше емисијата "Вкусот на традицијата" на Андријана Алачки. Алачки, пак, за „Вест“ изјавила дека не и се лути на Весна, бидејќи според неа, таа си ја работи својата работа. 

најчитано сега