Порно актери ќе бидат професори во училиште?

 

Едно приватно училиште во Кембриџ размислува како професори по сексуално образование да ангажира актерки од порно индустријата кои ќе добијат плата од 28.000 фунти на годишно ниво.

- Воопшто не ја отфрлам идејата. Зошто да би било непријатно? Нема потреба некој да се осудува за тоа што го работел во минатото. Денес не можете да избегнете од порнографија на интернет, а нема подобар и поквалификуван за тоа да им го објасни на децата од самите луѓе во таа индустрија, вели директорот на училиштето во Кембриџ.

ФОТО: Нетпрес

 

најчитано сега