Ја нудел 15-годишната ќерка во замена за цигари и алкохол

Судот во Митровица осуди на шест години затвор татко кој својата ќерка ја нудел и тоа на роднини во замена за алкохол и цигари.

Се работи за С.П. кој се товари дека својата ќерка му ја нудел на роднина а за возврат барал цигари и алкохол. 

Настанот се случил кога девојчето имало 15 години.

најчитано сега