Адвоктот на Велија Рамковски ќе му биде надзор на СДСМ

Адвокатот на Велија Рамковски,  Мирослав Вуиќ ќе биде нов претседател на Надзорниот одбор на СДСМ објави НОВА повикувајќи се на извори во партијата.

Во СДСМ најавуваат и нов директор на Центарот за комуникации на партијата. Според неофицијални информации, таму се очекува работата да ја превземе поранешниот претседател на ЗНМ Роберт Поповски.

На Конгресот во неделата, СДСМ го избра и надзорниот одбор. Press24 веќе ја објави листата со членови.

најчитано сега