Од утре започнува летното работно време на градските паркинзи

Јавното претпријатие Градски паркинг - Скопје соопшти дека од утре почнува летното работното време на јавните површини.

Во зоните А, Б и Ц работното време ќе биде од 07.00 до 23.00 часот од понеделник до сабота.

Во зоната Д работното време останува исто како и во зимскиот период, од понеделник до сабота, од 07.00 до 23.00 часот.

ФОТО: Кирилица

најчитано сега