Нови цртежи ќе го разведруваат Градскиот парк

Денеска, детскиот културен центар „Карпош“ заедно со Град Скопје, по повод Денот на словенските просветители „Кирил и Методиј“ традиционално ја организира манифестацијата „Цртање на асфалт“.

Манифестацијата ќе се одржи во Градскиот парк, а за учесниците ќе бидат обезбедени креди во боја за цртање. 

најчитано сега