Билетите за натпреварот Металург - Киелце од 250 до 600 денари

Сите љубители на ракометот ќе можат да го погледната натпреварот помеѓу Металург и Киелце, а билетите се со цени од 250 до 600 денари

Имателите на сезонските билети и овојпат ќе имаат привилегирана можност да набават влезници за местата што ги поседуваа во текот на сезоната.

Сезонските билети беа издавани за блоковите: М1, М2, М3, М12, М13 и М14. Рокот за промена на влезниците е од понеделник  во 12 часот, до четврток, 11 април, во 24 часот. 

Б7, Б8 и Б9 - 250 ден.
Б2, Б3, Б4, Б5, Б6, Б10, Б11, Б12, Б14 ИБ15 - 400 ден.
М7, М8, М9 и М16 - 400 ден.
М1, М4, М12 и М15 - 600 ден.
М2, М3, М13 и М14 - 600 ден.

најчитано сега